Organizarea alegerilor generale ANBPR 2016

Anul 2016 marchează momentul unei noi sesiuni de alegeri pentru structurile de conducere ale ANBPR la nivel național. În urma votului, se vor alege Președintele ANBPR, componența Biroului Executiv și a Consiliului de Conducere al Asociației pentru un nou mandat de patru ani.

Adunarea Generală de alegeri la nivel naţional va avea loc în data de 06.10.2016 la Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în cadrul celei de-a XXVII–a Conferințe Naționale a ANBPR.

Mai multe detalii privind reglementarea alegerilor puteți găsi aici.

Acest fișier poate fi consultat, de asemenea, și în secțiunea Documentele Asociației.

Vă reamintim că delegația cu drept de vot a fiecărui județ va fi stabilită potrivit normei de reprezentare de 1 delegat la 30 de membri ai filialei județene. Filialele legal constituite, care au un număr sub 30 de membri vor fi reprezentate de 1 delegat cu drept de vot.
 
Numărul total al membrilor filialei se raportează la numărul persoanelor care și-au achitat integral cotizația pentru anii 2013, 2014 si 2015. În cazul în care numărul de membri ai unei Filiale diferă de la un an la altul, se va lua în calcul numărul cel mai mic de membri.
 
În cazul membrilor individuali și instituționali cu un stagiu de cotizare mai mic de 3 ani, se va considera că și-au achitat integral cotizația, dacă aceștia fac dovada plății cotizației datorate de la momentul adeziunii până în anul curent.
 
Membrii instituționali cu cotizațiile achitate integral pentru anii 2013, 2014 si 2015 beneficiază de asemenea de 1 drept de vot/instituție.
 
Pe de alta parte, membrii individuali sau instituționali neafiliați la o Filială care și-au achitat integral cotizația pentru anii 2013, 2014 și 2015 beneficiază de 1 drept de vot/membru, respectiv 1 drept de vot/instituție.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s